Onmisbaar in een interieur: Rotan & Hout

Een van de meest belangrijke materialen waarmee je je huis persoonlijk maakt is hout. Bij voorkeur oud hout met een verhaal erachter. Sla dus niet zomaar je oude meubels van je ouders of grootouders af, maar kijk of je juist je interieur hier speciaal mee kunt maken.

Wanneer je hout goed combineert geef je een ruimte warmte, persoonlijkheid en sfeer.  Probeer je vloer (wanneer je dit nog kunt kiezen uiteraard) rustig te houden door voor een betonlook te kiezen of een ondergrond in de kleur grijs. De hoofd items kun je hier dan het makkelijkste op afstemmen.

Daarnaast is op dit moment rotan mijn absolute favoriet. Mijn eerste rotan item is een wiegje welke ik vanuit mijn familie doorgegeven heb gekregen, die rouleert.. Het leuke van rotan is dat het te gebruiken is meerdere vormen en stijlen en een ruimte gelijk een andere look and feel geeft.

Twee andere finds binnen ons interieur zijn het thee kastje en de whiskey kar. Beiden gescoord op marktplaats en een kleine opknapbeurt gegeven. De Whiskey kar heeft nu een andere functie maar kan natuurlijk ook echt als tray dienen. Zie hieronder het resultaat.

Wiskey Kar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven