Change of seasons : Herfst!

Een nieuw seizoen! Heerlijk nieuwe dingen in huis halen en de frisse zomerse kleuren vervangen voor rijke prints. Gelukkig is er genoeg inspiratie in verschillende woonmagazines om je wegwijs te maken.

Wees slim en gebruik neutrale kleuren in de basis zoals eettafel, bank, vloer en kasten zodat je met je accessoires helemaal los kunt gaan. Ik probeer ook altijd maximaal 3 verschillende kleuren toe te passen zodat er wel een eenheid ontstaat en je de rust in het interieur kunt bewaren. Kijk bijvoorbeeld bij het uitzoeken van een kleed naar de kleuren die erin verwerkt zijn en stem daar je kussens op af.

Houd de muren rustig en vervang de prints eens in de zoveel tijd in de lijsten. Het merk Desenio heeft geweldige prints voor een leuke prijs en zoveel keuze.

Tropische sferen Zijn trend dit seizoen. De basis kleuren hiervoor zijn beige, donker blauw, zwart en antraciet en de accentkleuren zijn groen, bordeaux rood en oker geel. Daarnaast natuurlijk veel warme stoffen zoals fluweel en satijn en natuurlijk planten! Heel veel grote en tropische planten!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven