De vintage peuter kamer

Vintage peuter kamer

– Part Two –

In deel twee van het restylen van de kamer van Bo zal ik in stappen het resultaat laten zien. Hieronder zie je een foto van hoe de ruimte was en waar we nu staan.

Mijn idee├źn veranderen met de dag dus ik mag me vooral niet laten verleiden om te snel dingen aan te schaffen.

Allereerst wil ik er een stoere kamer van maken met veel hout, rotan en staal. De kleur Yippie Blue van Histor zit al op 1 muur en die laten we zo. Voor deze blauwe muur wil ik een goeie linnenkast waar alle kleren in kunnen. Deze kocht ik op marktplaats en konden we gelukkig ophalen in Amsterdam. De tipi hadden we ook al en speelt Bo gelukkig nog mee dus die kunnen we hergebruiken.

Dan een nieuw bed. Groter dan een ledikant en waar ze zelf in en uit kan stappen. Deze stalen variant is het oude model van Ikea (Minnen) die ik bij iemand kon ophalen via marktplaats (voor nog geen EUR 10-tje). Het is een meegroeibed dus daar kunnen we ook even mee vooruit. Het hemeltje verfde ik zelf in ongeveer dezelfde kleur blauw als de muur. Bureautje kreeg ik van de buurvrouw waar haar dochters zelf ook aan geknutseld hebben. De verdere aankleding zal in de loop van de tijd veranderen en worden aangevuld. Dat maakt stylen nou net zo leuk!

Zie hieronder het resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven